torsdag 17 september 2015

Kreativt kaos

Så här ser det alltid ut när jag scrappar...
Jag har en hög ambition att den här gången ska jag inte dra fram så mycket. Men under den kreativa processen kommer man på att det skulle passa fint just här, eller det, eller det... Ja ni förstår... sen är det en massa prylar framme. Nå resultatet är mer kontrollerat...
Några av kvällens skapelser
Nu är allt uppröjt. Och jag ska smyg smaka på helg godiset...
Hittade juleskum på Ica idag. Oj så gott.

6 kommentarer:

  1. Kul att du vågar visa pysselkaoset - vi måste våga att inte vara så perfekta hela tiden:)) Men det blev snygga kort till slut!! Helggodiset ser gott ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är sånt vi borde visa mer av. Skulle kanske inspirera andra att våga börja pyssla. Själv är jag van med kaos när kreativa processer pågår... jobbar ju på förskolan, haha.

      Radera
  2. Japp, så ser det ut hos mig med. Det är lyxigt om man kan ha ett bord där det får ligga framme så att det bara är att kasta sig över pysslet nästa dag tycker jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja. Jag har ku nuförtiden ett eget bord i garaget (som används som ett vanligt rum). Det blir att pyssla mer då man har allt lätt tillgängligt. Mina flickor säger jämt till storebror som ännu bor hemma att det är dags för flytt till eget. Då de vet att hans rum blir vårt pysselrum så fort han flyttar. Men än får vi nog vänta ett tag.

      Radera