tisdag 22 oktober 2013

Trött mamma...

När man har en stor familj som jag har finns det en del måsten som ska göras oavsett om man har ork eller lust. Idag har jag jobbat sent. Då vill jag bara komma hem, på med tofflorna och krypa upp i soffan. Men är kylen tom är det bara att ta en sväng till affären... Att handla mat till vår familj är inget som går på en kvart... Och sen ska allt packas upp också.
MEN ett stort plus med att man måste handla ofta är ju att man får se allt nytt och juligt i butiken. Och så här i början av julsäsongen är det ju ganska folktomt på julavdelningen... Man kan i lugn och ro titta på allt och drömma om julen. Och... hitta "jag behöver" saker...
På ICA hade dom fått in jätte fina saker. Kakburkar, små brickor, ljusfat mm. Och äntligen hade dom plockat fram glögg. Min syster har jagat stackarn som är ansvarig på dryckesavdelningen i över en månad (hon känner honom). 
Så nu ska jag värma upp en rejäl kanna med glögg och krypa upp i soffan med mina jultidningar. Och inom några dagar kommer ju några till ut i butiken... Drömhem (24/10) och Hus & hem (29/10)... och vi måste säkert fylla på med mjölk eller något annat ;) så dom kan slinka med i vagnen. Njut av er kväll! Det ska jag göra.

5 kommentarer:

 1. Har väntat och väntat på att få se Tomteskum med knäcksmak i affärerna här, men de verkar inte ha hittat hit än... Vad fina saker!

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig...
  Drömhem ser jag också fram mot.

  SvaraRadera
 3. Haha, hör att det är någon mer som tänker ungefär som jag. Även om jag är lite trött kan jag erbjuda mig att handla, bara för att få se julsortimentet i lugn och ro.

  Sv. Kul att du gillade grankortet!

  SvaraRadera
 4. Va mysigt med glögg och jultidningar, det är nåt man längtar efter!

  SvaraRadera