torsdag 16 november 2017

Mer jul

Från morgonen hade jag tänkt fortsätta städa och plocka fram julsaker. Först skulle jag bara sysselsätta sjuklingen. Så jag tog fram jullegot som vi köpte i Legoland i somras.


Det var bara det att då fastnade även jag där ett tag. Nå tur dagen är lång. Har hunnit en hel del ändå. När jag julpyntar sätter jag upp massor av saker på ett och samma ställe istället för att sprida ut allt överallt. På detta sätt får man en förstärkt upplevelse och det känns som att hela rummet är pyntat till max. Detta sätt att tänka har jag lärt mig av någon inredare på tv för många år sen. Mycket effektfullt.
Detta är ett av mina favorit "hörn" att pynta, ligger i vårt matrum...
Blev väldigt nöjd. Älskar de handgjorda tomtarna. I år får mina glittriga "NOEL" bokstäver förgylla i hallen...
Min fina fina samling med julgranskulor från olika håll i världen...
Det var min lilla syster som började köpa en julgranskula åt mig från sina resor. Nu har även svägerskan börjat komplettera min samling. Har kulor från New York, Dubai, Stockholm, Köpenhamn, Prag, Paris, Scotland. Och så de jag själv köpte från London i fjol. En som det står London på och en från Harrolds. Ibland får man jobba hårt för att hitta en julkula. Det ska vara en fin kula i glas. Men kan ni förstå att alla inte har framme julkulor i tex juli??? Hahaha. Men till slut har de alltid lyckats hitta en. Undrar varifrån min nästa kula kommer?
Även det "andra" vardagsrummet fick julskrud på sig under dagen...

Nu är jag trött och ska lägga mig i soffan. Några avsnitt Game of Thrones får bli kvällens underhållning.

2 kommentarer: