söndag 18 december 2016

Farmers Christmas Market i Village

Annonsen löd så här...

Farmers Christmas Market i Village
Vår västernstad förvandlas åter till ett tidlöst vinterland inbäddat i gnistrande snö och tindrande stjärnhimmel, där huvudgatan fylls av all den tradition och magi som hör julen till.
Träffa jultomten och hans nisse vid granen på stora torget, pyssla i en av våra stugor, avnjut en tallrik risgrynsgröt i värdshuset, provsmaka vår lokalproducerade julskinka eller varför inte vår egenkryddade glögg vid brasan i Western Farm Village.
Ta en slädtur, njut av julstämningen och gör inköp hos våra lokala knallar.

Våra showartister sätter ton på marknaden vid flera tillfällen under dagen och knallarna hållet öppet i sina marknadsstånd fram till kl. 17:00 då vi stänger julmarknaden
Miljön på Western Farm i Boden är som gjord för julmarknad...
Direkt vi kom in såg vi en tomte som hälsade välkommen med ett "Hohoho". Hittills verkade allt ju lovande...
MEN där tog det också slut...
Julmarknad för mig innebär att det finns juligt hantverk till salu. Eller varma sockar, handskar o dyl. Här fanns några ynkliga stånd med i princip bara skräp. Förutom den första som sålde hand tovade tomtar och troll.
Trots att det i annonsen stod att marknaden började klockan 11 fick man känslan av att de inte riktigt var klara att ta emot besökare.
Då klockan närmade sig halv 12 tänkte vi att vi äter lunch med barnen. Det skulle finnas risgrynsgröt i värdshuset. Det fanns flera andra barnfamiljer som haft samma tanke. Men där fick vi veta att gröten inte var färdig förrän en bit efter 12. Märkligt...

Miljöerna andades julstämning i varje vrå. Men det var också allt. Det fanns ingen annan aktivitet överhuvudtaget. Om man marknadsför att något börjar en viss tid då ska det också göra det. Denna "julmarknad" var en STOR BESVIKELSE rakt igenom. Vi trodde att vi skulle kunna vara kvar med barnen i ett par timmar och göra olika aktiviteter. Men det fanns verkligen inget att göra, inget att se så vi gav upp.


Tummen ner för  SÄMSTA julmarknaden någonsin!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar