Gör så här
- 
                  
                    Sätt ugnen på 130 grader, varmluft.
                    
 
- 
                  
                    Blanda äggvita och strösocker i en rostfri bunke.
                    
 
- 
                  
                    Sänk ned bunken i vattenbad och värm marängen till 
60-65 grader under konstant vispning, kontrollera temperaturen med hjälp
 av en stektermometer.
                    
 
- 
                  
                    Ta bort bunken från vattenbadet och vispa marängen 
med en elvisp tills den kallnat, enklast i en bakmaskin. Stanna inte 
vispen förrän det är färdigt, då finns risk att marängen sjunker ihop!
                    
 
- 
                  
                    Smält chokladen och blanda den, endast lite, med marängen.
                    
 
- 
                  
                    Klicka ut marängen med hjälp av två skedar på en plåt med bakplåtspapper.
                    
 
- Grädda dem i ugnen i 45-55 minuter, marängerna ska vara sega lite i mitten.



 
Så gott och bra sätt att ta vara på vitorna.
SvaraRadera