fredag 5 november 2021

Bloggminnen

 När man lever i nuet är det svårt att hitta tid till att blicka bakåt. Men det är riktigt roligt att bläddra bland äldre blogginlägg. Man kastas tillbaka i minnet. 

Det verkar som att jag startade min julblogg i Juli månad 2013...

Jul i norr är alltså drygt 8 år gammal. Att gilla julen och längta efter den hela året kan ju vara lite ensamt bland vänner och familj. När jag upptäckte julbloggsvärlden var det som att hitta nya vänner. Vi delar alla samma intresse för julen. Minns att det kändes underbart.

Jag började även scrappa julkort

Så roligt och avkopplande. Det var min blogg vän Maries strålande jul som inspirerade mig till att börja. 

Mina barn är ständigt i centrum  så då finns det inlägg som denna... Hårda prövningar som tonårsmorsa. Alltså ett under att man överlevde. Och nu är flickorna i tonåren. Samma strider, andra barn, haha. Nå denna gång vet man att det finns hopp om en bättre framtid. Båda sönerna har både jobb och egna boenden sen flera år tillbaka. 

Jag använder samma blogg året runt. Mest av lathet, och jag är inte lika aktiv i bloggandet under sommaren som under hösten - vintern. Det skiljer sig också mellan olika år hur mycket bloggande det har blivit. Men jag bestämde tidigt att bloggen inte ska vara en belastning utan ett nöjde, så det blir som det blir. Ibland ger livet mycket annat att hantera. Men i år har jag känt mer lust att blogga än de senaste åren. 
1 kommentar:

  1. Jag blev också inspirerad av Marie att börja scrappa julkort :D

    SvaraRadera