Tunnbrödsrullar med lax
Bred smör och färskost (gräslök) på mjukt tunnbröd.
Lägg på gravad lax, ruccola och dill.
Rulla ihop. Plasta in.
Låt vila i kylskåpet, skär upp i lagom bitar.
Tunnbrödsrullar med rostbiff och soltorkade tomater
Bred smör och färskost med tomat på mjukt tunnbröd.
Lägg på rostbiff, soltorkade tomater (hackade), salladsblad.
Rulla ihop. Plasta in.
Låt vila i kylskåpet, skär upp i lagom bitar.
En annan favorit är chorizo snurror. Perfekt till minglet eller som salt tilltugg.
Chorizo snurror
Linda in en chorizo. i en smördegs platta. Kolla att skarven sitter ordentligt. Skär i skivor. Grädda på bakplåtspapper i ugn, 225 grader, ca 15 minuter.
Gör mycket... för dom går åt.
Chorizo snurrorna är ju ett måste vid fest //Mira
SvaraRadera